Zwitsersemessen.be is de specialist in Zwitserse Victorinox zakmessen. Ruime keuze en levering uit voorraad.
Reduced price! Victorinox Hunter XT View larger

Victorinox Hunter XT

0.8341.MC9

New product

Een innovatief zakmes voor jagers en outdoor fans die veel belang hechten aan veiligheid, betrouwbaarheid en buitengewone functionaliteit

More details

49,90 €

-13,00 €

62,90 €

More info

Victorinox Hunter XT

0.8341.MC9

Twee lemmets, het ene scherper dan het andere, zijn ingebouwd in de solide grip van de Hunter XT. Beiden kunnen uitgevouwen worden met één hand. Dat is een groot voordeel voor werk in de natuur.

De drop point vorm van het lemmet en de afwerking ervan maken van de Hunter XT een echte all-rouder geschikt voor zeer uiteenlopende taken. Of het nu gaat over jagen en houtbewerking tot het bereiden van voedsel, dit is het mes voor jou. Het tweede lemmet heeft een zeer effectieve gezaagde rand. Dank zij de gekromde vorm en afgeronde punt is dit lemmet prima om ingewanden te verwijderen. Dit betekent dat gejaagd wild al in de natuur verwerkt kan worden. Dit mes kan ook zonder problemen riemen en touwen doorsnijden en kan een cruciale helper zijn in noodsituaties.

Het locking systeem dat op de Hunter gebruikt wordt voor de twee messen, is zeer grondig getest en bewijst steeds opnieuw hoe sterk het is. Ook het 1.4110 roestvrij staal dat gebruikt werd om de messen te maken, zal je een zeer onderhoudsvriendelijk mes bieden.
 
Dank zij de oranje grip is de Hunter XT een goede partner in de natuur. Als hij op de grond zou vallen, of je legt hem neer, is hij makkelijk terug te vinden, zelfs als het weer slechter is of het donkerder wordt. Het handvat is gemaakt van een tweecomponenten materiaal met bijkomend reliëf om de grip van de gebruiker te versterken. Zo blijft het veilig en comfortabel in gebruik.

De Hunter XT is de nieuwe leider op dit vlak, het is een topmes om de natuur in te gaan.

Functies

1. groot mes met éénhandsopening (kan vastgezet worden)
2. kurkentrekker
3. groot mes om bvb ingewanden te verwijderen (kan vastgezet worden)
4. zaag
5. sleutelring
6. Nylon koord

Klik op accessoires om olie, een etui, of een slijper voor uw Zwitsers mes te bestellen

Recensies

Schrijf uw recensie

Victorinox Hunter XT

Victorinox Hunter XT

Een innovatief zakmes voor jagers en outdoor fans die veel belang hechten aan veiligheid, betrouwbaarheid en buitengewone functionaliteit

Accessories